Меню
Количка

Пердета и завеси

Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Нежна, красива плътна завеса в черно.С халки.Размери:140/260см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да из..
57.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на странат..
49.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Завеса с ПВЦ халки с размери 140/260см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас..
27.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Красива плътна завеса в комбинация лилаво със сребристо сиво..100% полиестер.Размери-140/260см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни ..
49.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Нежно прозрачно перде в светло сиво  с метални пръстени.Размери-140/260см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, ..
39.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Размери-140/260см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до вс..
22.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Нежно прозрачно перде в антрацитено с метални пръстени.Размери-140/240см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, м..
31.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Нежно прозрачно перде в цвят-бяло/бадем.Размери-140/240см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпрат..
18.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Ефирно перде в черен цвят с текстилни пръстени. Размери-140/240см. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем д..
18.00 лв.
Код: ПЕРДЕТА И ЗАВЕСИ
Красиво прозрачно перде с халки от текстил. Размери-140/240см. Цвят-бяло/кафяво Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пл..
18.00 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Завесите дават последния акцент върху изгледа на стаята и трябва да се подбират според преобладаващите цветове, а в помещение с монохромно обзавеждане в скандинавски стил контрастните по цвят завеси са много подходящи за добавяне на настроение. Още едно стилно съчетание е обзавеждане в бяло, допълнено с пердета ноар – черни на цвят.

Ако предпочитате да поставите само прозрачни завеси, препоръчваме нежните пердета с цвят бадем. Този бежов оттенък е различен от типично използвания бял цвят за прозрачни пердета.

Изберете завесите според предпочитания начин на окачване – на кукички или на халки. За излъчване в стил лукс изберете пердета с патинирани халки. Освен метални халки предлагаме и пердета с текстилни пръстени.

Съвременните тенденции в обзавеждането отдават предпочитание на геометричните фигури в интериора, включително при завесите. Изберете атрактивни пердета на сребристобели кръгове на черен фон или другия вариант – сребристи кръгове на лилав фон.

Райетата също са на мода, а когато греят в разнообразието на багрите на дъгата, ще допълнят много подходящо интериор с декорации със свежи цветя в саксии и кашпи.