Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Текстил

За уюта при отдих и сън основни фактори са одеялата и завивките. Те трябва да са меки и топлещи, от естествени материи, но са вече и основна част от оформлението на интериора в стаята.

Пъстрите покривки са атрактивни и практични. А в съчетание на бяло и черно придават стил. Шалтетата могат да ви вдъхновят не само с разнообразие или стилно съчетание на два цвята, но и с надписи като "Home", предразполагащи към спокойствие и отпускане, или принт тип пачуърк, или с бордюр на цветя в единия край. Тук ще намерите и любимите на мнозина капитонирани шалтета. А за детската стая изберете шалте на атрактивен принт с животни или птици.

Добавете към избраните за покупка покривки и шалтета олекотени завивки. Те са утвърдени и предпочитани за спалнята, леки и от естествен материал памук. Мекотата им гарантира комфорт, не тежат както старите зимни завивки, а топлината, която осигуряват, е приятно отпускаща. Олекотените завивки са много практични – перат се лесно. Те са необходим лукс за осигуряване на спокоен сън.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com