Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Текстил

Декоративните възглавници с мек пълнеж осигуряват удобство във всяка стая. Има ги в много домове, по дивани, спални, кресла. Ние ви предлагаме декоративни възглавници в различни цветове, с които да допълните дома си и в унисон с цветовата гама, която сте избрали. Подберете възглавници в същата гама, или в контрастни цветове, за да създадете весели цветни петна, радващи погледа.

Нашите декоративни възглавници са без цип, което е много практично. Те се перат в перални машини и изсъхват бързо.

За да си спестите замърсяване на самите възглавници, изберете от нашите предложения на калъфи за тях. Разнообразете с калъфи с кант от контрастен цвят. Можете да ги свържете с други елементи от дизайна за стаята, например ако добавите към тях големи панделки от плата на завесите.

Декоративните възглавници никога не са прекалено много. Диванът, с до 10-12 меки възглавници, подредени цветово, например в цветовете на дъгата, или в друга последователност, ще стане още по-привлекателен и комфортен.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com