Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Подматрачните скари играят много важна роля за поддържането на матраците, но и за комфорта на използващите ги. Можете да изберете рамка с метална или с дървена скара. И двата вида рамки имат своите предимства.

Скарите с регулиране на твърдостта на матрака са метални, снабдени със специален механизъм. А за гъвкавост спомагат ламелите от букова дървесина, с възможността за движение около осите си.

Подматрачните рамки, включващи дървена скара и извити ламели също спомагат за разпределяне на тежестта на тялото равномерно по матрака. Ламелите могат да се движат вертикално и по осите си. За настройване на твърдостта са добавени плъзгачи. А за обезшумяване и гъвкавост рамките са допълнени с еластични носачи и гумени пети.

Ортопедичните подматрачни рамки са олекотени, лесно се транспортират и монтират, а ортопедичните им качества са много важни. Ламелите са от букова дървесина, чиито влакна са разположени еднопосочно. Така се осигурява устойчивост на рамката, а за приспособяване към тялото захващането на ламелите е посредством еластични обувки.

Гъвкавите подматрачни рамки, които са подходящи за матраци от високоеластична HR пяна и латексови матраци, са с дистанционно управление за електрическите механизми, чрез които се регулират елементите от двата края, под главата и под краката.

Пространството под подматрачната рамка може да се използва рационално, ако поръчате амортисьорен механизъм за нея.

Можете да използвате подматрачните рамки с ламели както за еластични матраци, които нямат пружини, така и за матраци с пружини Pocketed Springs.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com