Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Искате да подновите обстановката в спалнята или в стаята на детето? С ново легло от Мебели ИДЕА ще постигнете повече удобство и разнообразие.

Ъгловите легла са предпочитани заради по-рационалното използване на пространството. Те са от висококачествени материали, с повдигащ механизъм. Вписват се чудесно в модулните системи на Мебели ИДЕА и могат да се подреждат в различни варианти, ако искате след време да промените обстановката.

Тапицираните легла са за търсещите комфорт плюс лукс. С механизма за повдигане се открива подматрачното пространство, в което можете да прибирате завивки. Металните ламелни рамки под матраците осигуряват стабилност на тапицираните легла.

Много удобни са леглата с ракла в конструкцията и с повдигащ механизъм. А ако искате към леглото да има множество чекмеджета и нощни шкафчета включени в самата му конструкция, отново ще намерите такова решение за многофункционално легло в предложенията ни.

За търсещите допълнение към леглото – шкаф или ракла, предлагаме комплект и с двете към леглото. Това е малка модулна система, с която освен удобно легло със съвременен дизайн ще получите и достатъчно място за съхранение на завивки и други необходими неща.

Ретро стилът има своите привърженици и за тях предлагаме масивни спални в този стил. И в тях включваме механизъм с рамка за повдигащ се матрак.

За лукс в спалнята изберете и от другия вариант, с масивни метални декорации вместо табли. Металните орнаменти правят нашите двойни легла красиви и оригинални. Съчетайте ги с покривка и други декорации в стаята, които са на подобни орнаменти.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com