Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Outlet

В раздела Аутлет ще намерите предложения на секции и модулни системи в различни цветове, големини и дизайн. Обзавеждането на дневната е лесно с избор на секции и системи. Можете да подберете предпочитан цвят, големина според пространството, както и компактни модели за малка дневна.

Белите мебели са много актуални, затова ако сте привърженици на белия цвят и минимализма в обзавеждането, тук ще намерите вашите мебели.

Изчистеността на дизайна е гаранция за лесно съчетаване и с други мебели, ако планирате частично обзавеждане на дневната. Така няма да бъдете ограничени и в допълнителното декориране, ако то е вашата страст.

Почитателите на нестандартен дизайн също имат избор. Секции в цвят какао, с непаралелни рафтове и различни по големина клетки, както и модули с асиметрично разположени етажерки и отделения ще превърнат дневната ви в уникална стая.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com