Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Outlet

Тук ще намерите по-различни, оригинални мебели за обзавеждане на детската стая. Създайте уникална обстановка с детските мебели от Мебели ИДЕА.

Съчетали сме удобството и практичността със свежи цветове за настроение и бодрост. Цветовете са характерни за палитрата на пролетта и лятото. В зависимост от нуждите си можете да изберете легло, част от комплект, или пълна комбинация от легло, гардероб, бюро, шкаф и етажерка.

Едно от най-предпочитаните удобства е повдигащият механизъм за матрак. За обзавеждане на детска стая за две деца изберете двуетажно легло. Освен че пестите място, ще подарите и радост на децата, които много харесват възможностите за размяна, спане на първо или второ ниво. Двуетажните ни легла са стабилни и не се налага да се закрепват към стената.

Не забравяйте и момчетата и техните предпочитания, като изберете мебели с дизайн по техни интереси – например гардероб със "състезателно" оформление и надпис "Racer Team".
Тук ще намерите и универсални модели, които можете да допълните с ефектни завеси и други аксесоари от Мебели ИДЕА за уютна и предразполагаща обстановка в детската стая.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com