Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Градина

Градината е по-удобна и привличаща за почивка и игри на децата с градински мебели от Мебели ИДЕА. Изберете пейки и комплекти градински маси със столове, а за по-различна визия допълнете с оригинални цветарници.

С метална маса и столове в романтичен стил е създадете кътче за отдих, а ако предпочитате лекотата на синтетичния ратан, е ви предложим оригинално и практично решение - маса-ракла. Масите ни от PVC с ултравиолетова защита са подходящи, ако ви трябва голяма маса за няколко души.

За тези, които обичат да си почиват и да се отдават на дрямка в градината, са лежанките, предлагани от Мебели ИДЕА. Осигурете лежанки за цялото семейство и ги разположете на сенчесто място, а ако имате и басейн в градината, ще бъде особено приятно да си почивате край него на лежанката. Синтетичният ратан е с ултравиолетова защита, така че лежанките ви ще запазят привлекателния си вид много дълго време.

Цветарниците придават индивидуалност на екстериора и допринасят за изпъкване на цветята в тях. Украсете градината си с метално колело цветарник в бяло или черно, от което да ви радват любими на вас и на другите членове на семейството цветя. Ако искате да използвате ъглите, за да подредите саксии с цветя, Мебели ИДЕА ви предлага и ъглови цветарници.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com