Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Серията шкафове, етажерки, цокли, подиуми и панели СИТИ ПДЧ дава възможност за удобно прибиране на вещи и принадлежности в кухнята. С тях можете да планирате обзавеждане на голяма или малка кухня.

Цоклите ще ви помогнат да закриете или да предпазите от замърсяване стените и същевременно ще служат като привлекателни декорации.

Подиумите са необходими за поставяне на свободно стояща печка, така че тя да не се намира направо на пода. Вместо импровизирана подложка за печката изберете стилния вариант с подиум. Още едно практично и стилно решение е шкаф за свободно стоящ уред.

За любителите на вина е задължително да добавят към кухнята шкаф бутилиера. Така бутилките се съхраняват удобно и в подходящ шкаф и се създава приятна обстановка.

Спестете място и използвайте пространството в ъгъла с ъглова етажерка. Тя може да служи и като поставка за декоративни предмети.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com