Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

В тази серия модулите са с корпус в цвят венге и предна част в сонома. Цветът е универсален, не утежнява обстановката като по-тъмните цветове, а за практичните домакини, които предпочитат малко по-тъмен цвят от модерните бели мебели за кухня, това също е много добро предложение.

Структурата на цвета сонома е подобна на дървесните шарки, затова внася чара на естественото дърво и е много добър избор, когато купувате нови кухненски мебели. Той се комбинира добре както със светла мазилка, така и със стени с боя или тапети на шарки.

Както и в другите модулни комплекти за кухня от Мебели ИДЕА, и тук изобилието от модули ще ви предложи подходящите за вашата кухня.

Изберете между шкафове с две чекмеджета и врата, две врати, с две чекмеджета, с ниша и врати, и други комбинации. Ако предпочитате чекмеджетата, непременно включете в избора си шкафа с пет чекмеджета.

Приберете мивката в шкафа за бордова мивка.

Много практичен е колонният шкаф, с място за вграждане на фурна и микровълнова фурна. В серията има и отделни шкафове за фурна – за Раховец и шкаф за фурна с две чекмеджета.

В серията са включени и етажерки за горен и долен ред, както и ъглови етажерки, в цвят венге, и други модули.

Скрийте комина със специално предвидения за това модул за обличане на комин. Добавете декоративни елементи за завършеност. Насладете се на излъчването на композицията от подбраните от вас модули от серията.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com