Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

За тези, които предпочитат мекотата на цвят крем и гланцова повърхност на кухненските мебели, тази серия с корпус в цвят венге и предна част в крем е най-добрият избор.

Ще започнем с представянето на шкафовете, които предлагат различни варианти, удобни за малки и големи кухни, с витрини, врати и чекмеджета в различни съчетания.

Шкафът с повдигаща врата, витрина и две чекмеджета има голяма вместимост. Освен това в него можете да подредите сервизи във витрината, прибори и дребни уреди в чекмеджетата и други продукти или съдове в останалата част.

Много удобен е колонният шкаф, в който има място за вграждане както на фурната, така и на микровълновата фурна.

Изборът на кухненски шкафчета е богат – с две врати, с чекмедже и врата, с две чекмеджета и една врата, и други варианти.

Ако предпочитате уредите ви да не са в композицията от шкафове, изберете шкафове за свободно стоящи уреди, които се предлагат в серията.

Бутилиерите, етажерките, ъгловите етажерки и крайните панели са в цвят крем или венге на предния панел. Изберете според предпочитанията си: с цялостно обзавеждане в крем, или комбиниране с модули във венге, контрастиращи с модулите в крем, за създаване на стилна композиция.

Допълнете с модул за аспиратора, модул за скриване на комина и декоративни елементи от серията.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com