Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

За обзавеждане на кухнята и трапезарията ви препоръчваме мебели в бяло, за повече светлина и изчистеност на обстановката. На белия фон на мебелите всички цветни аксесоари ще се открояват приятно.

Изберете необходимите модули от системата според площта, с която разполагате, за да обзаведете кухнята и трапезарията.

Най-основни са шкафовете. Вариантите ви предлагат възможности за прибиране на различни предмети, уреди, продукти, с комбинации от врати, чекмеджета, витрини, ниши.

Можете да избирате между шкаф с една витрина, с две витрини, с чекмеджета, ъглови шкафове, за горен или за долен ред.

Особено практични не само за голяма кухня са колонният модул за вграждане на фурна и микровълнова фурна, както и големият шкаф с повдигаща врата, витрина и чекмеджета.

Изборът на шкафове с чекмедже и врата е любим и предпочитан. Те са много удобни за прибиране на малки и големи неща. Разнообразие внасят и шкафовете с ниша и две врати.

Допълнете с шкаф за бордова мивка и шкафове, в които да приберете уредите. Шкафовете за фурна тип "Раховец" или голяма фурна са чудесни допълнения към обзавеждането.

Бутилиерите са не само функционални, но и придават по-голям уют.

Приберете съдомиялната зад специално предназначена за това врата от серията.

Не забравяйте да допълните с цокли, за цялостна белота на кухнята, съчетана с удобството, което предлагат различните шкафове, както и декоративни завършващи елементи.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com