Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Крем гланц е цветът, който създава спокойствие и предразполага към отпускане, добавящ и елегантност с отразяването от гланцираната повърхност. Това е много подходящ избор за кухненски модули, ако сте от семействата, предпочитащи приятни часове на споделяне на преживявания и ежедневни проблеми и постижения в уюта на кухнята.

Тук ще намерите основните модули за обзавеждане на вашата кухня. Съчетайте с етажерки за разчупване на вида на комплекта от модули. Особено удобни са ъгловите етажерки, за запълване и на ъглите. Те са предпочитани не само за малки, но и за големи кухни, тъй като осигуряват практично използване на пространството и могат да служат за подреждане на композиции от декоративни предмети.

Освен шкафове за вграждане на основните уреди, можете да изберете подиуми. Много често предпочитан вариант е подиум за поставяне върху него на фурната.

Подберете необходимите модули, етажерки и подиуми с лицеви панели в цвят крем гланц за вашата нова кухня. Това е чудесен избор и за преобразяване на кухнята ви с нови шкафове.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com