Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Кухнята трябва да е удобна, но и красива – това е посланието на дизайнерите на готови кухненски конфигурации Мебели ИДЕА. От винтидж до съвременен стил, включително и лукс модели, палитрата конфигурации за кухня ще ви предложи подходящия за вашата кухня модел.

Много актуални са кухненските конфигурации, решени в бяло или близък до белия светъл цвят. Те внасят повече светлина и разширяват визуално пространството. В асортимента на Мебели ИДЕА ще намерите различни модели в светлата гама.

Ще започнем с предложение за компактни малки кухненски конфигурации с шкафчета и плотове – решение за малки кухни с най-необходимото.

Предимството на конфигурациите Мебели ИДЕА е възможността да поръчате само шкафове или да допълните поръчката с допълнителни елементи. Предлагаме и термоустойчиви плотове, гърбове за плотове, водобрани и други. Така вашата поръчка ще отговори на индивидуалните ви нужди.

Изберете врати от стъкло за част от шкафовете или за всички шкафове в конфигурацията.

Още един елемент на кухненската конфигурация е островът. Ако разполагате с просторна кухня, това е елемент, който непременно трябва да имате. С него получавате плот, върху който удобно и лесно да обработвате продукти, както и допълнителни шкафове.

Към всички шкафове можете да поръчате комплект за плавно затваряне на вратите – удобство, което ще ги запази по-дълго.

За удобство и привлекателност допълнете поръчката си с LED осветление. Осветлението с луни в горната част, хвърлящи мека светлина, ще създава уют.

 
1|2|3|...|7

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com