Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Модулното обзавеждане на кухнята улеснява разполагането на отделните модули и пасването им към кухненското помещение. Модулите на Мебели ИДЕА, които предлагаме, са горни и долни, в различни стилове, за да подберете най-подходящите според изискванията си. Изберете подходящия цвят от асортимента ни – бяло, кремаво, венге, дъб, червено, яркозелено, с матова или гланцова повърхност, и стила, модерен или винтидж, с контраст на цветовете или допълващи се пастелни цветове.

Серията Ърбан е изчистена. В него предлагаме долни и горни модули, както и модули за вграждане, в светъл и в тъмен цвят.

Винтидж е серия, привличаща с изчистената елегантност на модули, решени в светло. Много от модулите в нея са с витрини.

Серията Мираж е със съчетаване на предна част в тъмен цвят и бял цвят на останалата част на модулите.

В серията Супер Лукс атрактивността на предната част на модулите в яркозелено внася светлина и свежест.

Серията Сити ПДЧ е с предна част в дъб дакота, а Сити МДФ Цимент Мат е решена във венге. Други цветови варианти ще намерите в сериите Сити МДФ Бял Фладер, СИТИ МДФ Крем Гланц, Сити МДФ Сонома, Сити МДФ Венге, Сити МДФ Дъб Натурал. Много ефектна е серията Сити Червено Хайгланц Глос, с предна част в ярко червено: в нея корпусът се предлага във венге, но можете да го поръчате и в бял цвят. Още една, този път пастелна, комбинация Сити е венге и астра – с предна част в астра и венге и корпус в цвят венге.

Много удобни са колонните модули за вграждане, модулите за вертикален аспиратор. Можете да избирате шкафове с различен брой чекмеджета, с врата и чекмедже, с две врати, с една или две клапващи врати, ъглови шкафове и т.н.

В раздела Модули ще намерите и допълнителни елементи – тавани, крайни елементи, цокли и други. Изберете и термоустойчив плот, допълнете с лайсни, цокли, конектори и други елементи за завършеност на кухненското оборудване.

 
1|2|3|...|19

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com