Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Кухнята в бяло е мечта на много домакини. Обзаведете я според нуждите ви от шкафове, модули за уреди за вграждане и етажерки от дъб крафт бял. На белия фон с цветни акценти ще създадете уникална обстановка.

Започнете избора си с шкафове – с отваряема и неотваряема част, с клапващи врати, с обикновени врати, с витрини, с клапващи врати и витрина, с две врати и ниша, с две витрини и ниша и други.

Не пропускайте да осигурите място за фурната и хладилника с колонни шкафове за вграждане на тези уреди. Ще намерите и други шкафове за вграждане в тази серия от кухненски модули в дъб крафт бял.

Тук са включени и шкафове с чекмеджета, незаменими за прибиране на прибори и дребни уреди. Освен модулите в серията са налични и крайни панели и врати за уреди за вграждане. А за домакините, които предпочитат да не вграждат фурната, е предложен подиум за фурна. Не забравяйте да използвате рационално ъглите, като поставите в тях ъглови етажерки от серията.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com