Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

За почитателите на по-тъмен бежов нюанс тази серия съдържа многообразие от модули за кухнята. Съчетан с бялото на страничните панели, този цвят изпъква с привлекателност и предразполага към приятно прекарване и отпускане.

Разнообразни са предложенията за шкафове с две врати. Тези шкафове са необходимост за всяка кухня. Изберете според подходящите размери. Шкафовете с чекмеджета също ви предоставят разнообразие, варианти с четири чекмеджета, три чекмеджета, както и комбинации с врата и чекмедже.

Ъгловите етажерки са задължителни, ако искате да използвате пространството в ъглите или да запълните с места за подреждане на декоративни кухненски предмети – лъжички, чашки и други.

За да е удобно и рационално, допълнете покупката си с подиум за фурната.

С шкафове от серията амалфи ще постигнете пълно обзавеждане на кухнята, в която можете да се наслаждавате на контраста между бялото на корпуса и бежовото на лицевите панели. Решението в два контрастни цвята е типично за съвременното обзавеждане на кухня, а съчетанието на бяло и амалфи е едно от най-подходящите за кухнята.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com