Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Кухни

Кухненските модули с цвят дъб сонома определено са класика. Този цвят е светъл, предразполага за приповдигнато настроение, което вдъхновява за нови кулинарни проекти. Готвенето в кухня, обзаведена с модули в цвят дъб, е приятно, защото очите си почиват и се наслаждават едновременно. Много приятна е комбинацията с корпус от бяло гладко.

Изберете от модулите за кухня в дъб сонома елементите, които ще съставят оборудването на вашата кухня, като се съобразите с големината й и с това, какви модули са ви необходими.

Изборът е много голям, затова ще намерите всичко необходимо в тази серия, предоставена от Мебели ИДЕА.

Шкафовете са в различни варианти: с една или две клапващи врати, с клапващи врати и витрина, с витрини или врати и ниша, с чекмеджета и други. Тук ще намерите и шкафове за уреди за вграждане. Колонният шкаф за фурна или хладилник е една от основните необходимости. Ъгловите етажерки ще ви спестят място. Много необходими и удобни са предлаганите врати и крайни панели.

Обзаведете кухнята си с модули дъб сонома и се чувствайте отлично в нея!

 
1|2|3|...|5

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com