Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Дневна/трапезария

Няма дом, в който да не е оценена ползата от помощните маси – в кухнята или дневната, в детската стая или спалнята те осигуряват удобство – допълнителна площ при необходимост. Съчетани с оформлението на стаята в цветово и стилово отношение, те се превръщат и в красиви аксесоари.

С помощна маса за поставяне в ъгъл можете да спестите място и същевременно да имате още една масичка подръка. За допълнително място за съхраняване на принадлежности изберете маса с плот, който е оформен като кутия, с капак.

Екзотична нотка внасят масичките от тиково дърво, които са на колелца, така че лесно да ги местите където е необходимо, за да ги използвате най-пълноценно. Още един вариант на материал за екзотична масичка е ратанът, комбиниран с плот от прозрачно стъкло.

Модерният дизайн е представен с масички с метални крака и стъклени плотове – един или два – на две нива, както и масички изцяло от стъкло, в S-образна форма.

Конзолните помощни маси са с правоъгълен плот от прозрачно закалено стъкло и стоманени крака в сребристо.

Не на последно място, ще ви препоръчаме помощни масички изцяло от метал, с кръгъл плот и прави крака или метална конструкция под плота с елементи, извити навътре.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com