Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Детски стаи

Детското легло е много повече от място за почивка. То трябва да е допълнено с място за прибиране на завивки, шкафче за прибиране на играчки, етажерка. Дизайнът е или изчистен, или за по-малките е оформен в приказен или приключенски стил. Комбинацията от легло и етажерка организира две необходими мебелни секции за детската стая в едно цяло.

Нестандартните цветове и теми правят леглото център на вниманието за детето, например когато по таблите и страните има рисунки в стил пирати – любима тема за момчетата, или оформление като каляска – за малките дами, които обичат приказките за принцеси. Цялата стая може да се оформи в стила на темата на рисунките, за създаване на приказен кът за игра и отмора.

Избирайки легло с повдигащ механизъм, получавате и място за прибиране на завивките, както и за някои дрехи. Този механизъм е много практичен за пестене на място, дори за големи стаи, в които трябва да остане повече място за игра.

За легло, което ще се постави в ъгъл, е най-подходящ модел с две табли – откъм главата и странична. Ъгловото оформление на таблите съответства на позицията на леглото.

За семействата с две деца и малко пространство най-подходящи са двуетажните легла. С разполагането на двете легла едно над друго се спестява пространство. А при добавяне на подматрачни рамки може да се поставят двулицеви матраци. За самите деца спането на горното или долното легло дава възможност за разнообразие.

Още един практичен и много стилен избор за стая за две деца е ъгъл с две легла, с повдигащ механизъм за всяко от леглата и ракла в ъгъла.

Като комбинация от легла за две деца много интересен и носещ много емоции за малките палавници е моделът тип сандвич – със стъпаловидно разполагане на двете легла.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com