Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Антре

Антрето е винаги приветливо с достатъчно шкафове за обувките на семейството. Шкафът за обувки е от първостепенно значение за обзавеждането, заедно с портмантото. Отделният шкаф побира обувките на всички членове на семейството, а съвременните модели от Мебели ИДЕА предлагат варианти за различни цветови решения в обзавеждането.

За семейство от двама или трима души са подходящи по-малки шкафове. Изберете модел с традиционни вратички и рафтове или с падащи такива. Вторият вид шкафове са снабдени с двуредов механизъм, така че във всяко отделение можете да приберете по два реда обувки. Още по-практични са шкафовете с падащи врати и с чекмедже в горната част.

Решението за семейство от четирима или повече души може също да бъде шкаф с две врати, който е по-висок, или по-висок шкаф с повече на брой отделения с падащи вратички. За голямо антре можете да изберете два еднакви малки шкафа, които да разположите симетрично.

А на модерен стил на обзавеждане подхожда шкаф с врата с огледало. Освен това с огледалната врата шкафът ще изпълнява още една функция.

Шкафовете в цвят пясъчен дъб, венге, дъб дакота, дъб сонома, тъмна сонома, дъб кафе, съчетани с бяло или с огледална врата ви предлагат богата гама от цветове, сред които да изберете подходящия за обстановката във вашето антре.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com