Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Аксесоарите превръщат дома в уютна площ, в която всяка стая придобива своя облик и предразполага за работа или отдих. Допълнете дома с любими аксесоари, които сте подбрали с течение на времето, но непременно отделете средства за купуване на няколко нови вази.

Вазите са много удобни, когато са ви подарили букети. Сред тях стъклените вази са универсални, подхождат за съхранение на различни видове цветя. Изчистените модели вази от Мебели ИДЕА пасват на всеки интериор, тъй като се вписват във всякакъв стил. В онлайн магазина ни ще намерите стъклени вази с гладка или набраздена на ленти повърхност. За малко цветя са подходящи вазите тип шише, а за големи букети изберете вази с по-голяма вместимост. Можете да си купите ваза с вместимост 12 или 21 литра, а защо не и двата вида, за да сте подготвени за съхраняване на живи цветя при всякакви тържествени случаи.

Освен за съхраняване на цветя вазите са красиви декоративни елементи. Металната ваза е необичаен аксесоар, но много подхожда на оформление в битов стил, с преобладаване на дърво и метал. Сред металните вази ще намерите модел тип кофа, с две дръжки, който ще се впише в битовото оформление.

В дома ви трябва да има място и за поне една дървена ваза. Те са много удобни за сухи цветя, а стилните дървени вази от Мебели ИДЕА са подходящи и като декоративни елементи за всякакъв интериор.

Във всеки дом непременно трябва да има вази от различни материали, за разнообразие и красота в интериора.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com