Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Светлият празник Коледа е най-очакван и приготовленията за него са най-приятни и изпълнени с ентусиазъм. За украсата на дома и създаване на коледно настроение ще ви помогнат аксесоарите от Мебели ИДЕА.

Вече е честа практика да поставяме няколко коледни дръвчета в дома. Всяка стая грейва с тях. Тази Коледа можете да заложите на коледно дърво с LED осветление, с удобна поставка и височина 40 см. Моделите са няколко, изберете според предпочитанията – по-разклонено или по-прибрано.

Ако търсите по-високо коледно дърво, Мебели ИДЕА ви предлага бяло дърво с височина 120 см и светлини.

LED светлините ще допълнят дома с празнична светлина. Изберете от комплекти с лампички във форма на сърца, звезди, топки и други.

Коледните декорации са традиционни аксесоари за празника от векове. Коледна къща, сцена с деца, празнуващи Коледа, снежен човек, комплект снежковци са само някои от предложенията на Мебели ИДЕА.

Задължителна декорация трябва да стане коледното джудже-календар – с цифрите на 24-те дни до Коледа по облеклото му.

Подберете коледно дърво, осветление и коледни декорации за вашия дом и ще усетите тръпките на очакването на празника още по-силно.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com