Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Възползвайте се от предложенията за саксии на Мебели ИДЕА, за да оформите цветните кътове в дома си със стил. Ние предлагаме стилни пластмасови и каменни саксии, които ще допълнят красотата на растенията ви.

Кашпите са все по-предпочитани, тъй като се предлагат в разнообразие от дизайн и форми. Обикновените саксии, поставени в тях, се скриват и остава привлекателността на кашпите. Използвайте кашпи и на балкона и в градината.

Изборът на кашпи е подходящ и когато имате растение, което е чувствително към преместване в друга саксия. Не е необходимо да сменяте обикновената саксия, просто оставете растението в нея и изберете кашпа, която да скрие саксията.

При избора на саксии и кашпи преценете дали са достатъчно големи за растенията, за които ги избирате. Преценете дали материалът на кашпите е подходящ за мястото, където ще ги поставите. Каменните кашпи са непретенциозни и издържат дори навън, на дъжд и студ. Плетените ратанови кашпи са много привлекателни и подходящи за дом в стил рустик, но не биха издържали на атмосферните условия, ако ги поставите на открито.

Освен саксии и кашпи с традиционна форма Мебели ИДЕА ви предлага и оригинални форми, като например раковини.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com