Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Картините имат място във всеки дом, особено в хола. Картините в онлайн магазина на Мебели ИДЕА са на различни теми и със сигурност ще намерите подходяща за вашия хол. Природни и градски пейзажи, животни и други теми ще ви грабнат със стилно изображение.

Картините в кухнята също са вече чести декорации. Тематиката е различна, от чаша кафе или цяла подредена за храна маса до картина с надпис, внасящ настроение. Плодове, дори кухненски прибори и други теми очакват вашия избор. Изберете картини за вашата кухня от онлайн магазина на Мебели ИДЕА.

За хола или спалнята ще намерите пейзажи, включително от известни места, които сте посещавали. Изгледите от топли страни ще внасят топлина в стаята и през студените зими. А спомените за прекрасни почивки в дестинации, пейзажи от които ще изберете за вашия интериор, ще ви зареждат с настроение.

Картините-надписи са също много добър избор. Те включват цитати в съзвучие с вижданията и предпочитанията на много хора и допадат на мнозина. Вие можете да бъдете сред тях, когато изберете картина-надпис от Мебели ИДЕА.

Независимо дали ще изберете картини в един стил, или в няколко, ще допринесете за завършения облик на вашия дом.

 
1|2|3|...|4

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com