Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Днес стенните часовници не само информират за точното време, те са подходящи аксесоари, вписващи се в интериора на стаята. Различното цветово оформление и дизайн на часовниците от Мебели ИДЕА дават богат избор за всяка стая в дома.

Изберете часовник с римски цифри за дневната – това по-нестандартно представяне на цифрите е оригинално, а неутралните кафяви и бежови тонове подхождат на всякакво цветово решение.

Дори в дневната вече да имате часовник, ако сте оформили отделен кът за пиене на кафе, допълнете го с часовник с тематична картина. Съчетан с подложки на същата тема, кътът ще стане още по-притегателен.

За детска стая на момиче белият часовник с щампа на цветя на циферблата ще бъде прекрасно допълнение.

Търсите часовник с по-оригинална форма? За дневна стая, решена в бяло, ще ви предложим бял часовник, оформен като ръчен, със старинен дизайн. Той е особено подходящ за стая, обзаведена във винтидж стил.

Тези часовници, както и други модели, можете да изберете от часовниците на Мебели ИДЕА. С тяхната функционалност и привлекателност те допълват подходящо оформлението на дома.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com