Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Аксесоари

Декорирането на кухнята е също толкова важно, колкото и обзавеждането. С подходящи аксесоари ще придадете специфичен чар на тази стая, толкова подценявана доскоро при декорирането.

Да започнем от съдовете и приборите. Съвременният дизайн на кухненските купи, плата и прибори от Мебели ИДЕА ще освежи кухнята и събирането на семейството за хранене ще доставя и естетическо удоволствие.

Комплектите от купички са особено удобни и актуални. А когато са подредени като сет, се поставят и прибират бързо, могат да служат и като централна точка на масата. Изберете комплекта от пет порцеланови купички с поставка от Мебели ИДЕА, осеяни с щампи на плодове и подредени около централна дръжка във формата на кактус.

Платата също са основна необходимост в кухнята. Платата във форма на риба от Мебели ИДЕА са задължителни за семействата, на чиято трапеза рибата присъства често. Те са от алуминий, а можете да изберете и плато за риба от мангово дърво.

Кръглите дървени плата с цветен печат са подходящи и като декорация, и за сервиране на плодове и различни други храни. Щампите са на цветя или във форма на мрежа.

Да не забравяме красиви покривки за маса и подложки – също първа необходимост за кухнята. Добавете от свежите модели покривки и подложки на Мебели ИДЕА и се наслаждавайте на преобразена и по новому привлекателна кухня.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com