Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Елит бял гланц

Бялата кухня не е предизвикателство, а привлекателно предложение. Не мислете за лесно зацапване. Съвременните препарати дават възможност за бързо почистване, а белотата в кухнята внася светлина и настроение. Дори много практичните домакини, които традиционно са разчитали на тъмни мебели за кухнята, се убеждават в красотата на бялата кухня.

Много ефектно решение е да комбинирате бялото на модулите с цветно подово покритие и цветни стени. Така белият цвят ще изпъква още повече.

За удобство в кухнята освен шкафове са необходими и етажерки. Там можете да разположите основни неща, които често използвате. Възползвайте се от етажерки и за да украсите с разноцветни декоративни предмети. Ако изберете ъглови етажерки, ще запълните ъглите, което е нетрадиционно решение и е много подходящо за малки кухни.

Непременно добавете към покупката подиум за фурната, за да може да я разположите удобно и да запазите и покритието на тази част от пода.

 
1|2|3|...|322

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com